До уваги клієнтів! У період з 01 жовтня 2024 року до 31 березня 2025 року включно діятимуть нові обмеження на перекази коштів у межах України

З 01 жовтня 2024 року набувають чинності нові обмеження на перекази коштів між фізичними особами, згідно з Постановою НБУ №102 від 27 серпня 2024 року. Ліміт діятиме лише на вихідні перекази за всіма рахунками клієнта, відкритими в одному банку, на рахунки інших фізичних осіб (P2P/A2C). 

Для вашої зручності розповідаємо деталі нових правил:

  • Усі перекази між фізичними особами, здійснені з використанням номера картки отримувача, тепер підсумовуються та враховуються в щомісячному ліміті — 150 000 грн.
  • Ліміт поширюється на всі рахунки клієнта, відкриті в національній валюті в межах банку (загальний клієнтський ліміт).

На виконання Постанови НБУ Ідея Банк встановив такі місячні ліміти:

  • на перекази коштів з рахунку на картку в O.Bank в сумі 120 000 грн. на місяць з усіх рахунків відправника коштів;
  • на перекази, які здійснюються з «картки на картку» (P2P) платіжними сервісами за межами O.Bank, – загальний клієнтський ліміт становить 30 000 грн. на місяць.

Встановлені ліміти не підлягають зміні, за винятком випадків, передбачених Постановою НБУ. Про порядок застосування індивідуальних лімітів для визначених категорій клієнтів, передбачених Постановою, буде повідомлено окремо.

Важливо! Ліміт не застосовується до рахунків волонтерів, які відповідають критеріям, визначеним постановою, та осіб, щомісячні доходи яких з підтверджених джерел перевищують суму встановленого обмеження. А також у разі переказу коштів між власними рахунками клієнта, відкритими в одному банку, та до переказів юридичних осіб. Операції за реквізитами IBAN не обмежуються.  

Будьте в курсі останніх змін і плануйте свої фінансові операції заздалегідь!

Категорії новин