100 грн за першу транзакцію та 1,5% кешбеку за всі розрахунки: Стартувала акція «Безмежна вигода в O.Bank 2.0»

9 лютого розпочалась акція «Безмежна вигода в O.Bank 2.0» — відтепер власники цифрової кредитної картки О.Картка+, зареєстровані в додатку O.Bank 2.0,  мають змогу отримувати 1,5% кешбеку за всі розрахунки від 50 грн, виконані за рахунок кредитного ліміту. Також нові користувачі мобільного додатку O.Bank 2.0 отримають 100 грн бонусу за першу торгову транзакцію з О.Картки+ за рахунок кредитних коштів на суму від 200 грн.

Щоб відкрити цифрову О.Картку+ і взяти участь у акції, потрібно завантажити додаток O.Bank 2.0 в App Store або Google Play і пройти дистанційну реєстрацію через Дію. Для успішної реєстрації потрібно мати ІПН та ID-картку або закордонний біометричний паспорт у застосунку «Дія», а також активований Дія.Підпис.

100 бонусних гривень та кешбеки за поточний календарний місяць будуть нараховуватись просто на рахунок О.Картки+ до 10 числа наступного місяця. Загальна сума винагороди, яку можна отримати за один календарний місяць — 200 грн (до відрахування податків і зборів). Термін проведення акції «Безмежна вигода в O.Bank 2.0»: з 9 лютого по 31 березня 2023 року. Детальні умови акції: https://bit.ly/3Yh4ZhN
 

Категорії новин