Акція! Розраховуйтеся картками Visa від Ідея Банку через SOCAR level та отримуйте кешбек 3 грн за 1 л пального

Ідея Банк запрошує своїх клієнтів-держателів карток Visa взяти участь у партнерській акції із мережею заправних станцій SOCAR Energy та отримати унікальний кешбек - 3 грн/л на бензин та ДП та 1 грн/л на LPG. 
Для участі в акції достатньо сплатити за пальне, ДП чи LPG карткою Visa через сервіс SOCAR PAY в мобільному додатку SOCAR level. 
Кешбек нараховується у вигляді бонусів у мобільному додатку SOCAR level, які можна використати в мережі SOCAR. 
Період дії акції: 19 грудня 2019 року – 29 лютого 2020 року (або до вичерпання призового фонду).  

Ідея Банк Україна працює на ринку з 1989 року. За 30 років практики банк сформував ділову репутацію надійного фінансового партнера, який пропонує споживачам продукти і сервіси європейської якості.
Ідея Банк входить в європейську фінансову групу Getin Holding S.A. (Польща).
Getin Holding S.A. (Польща) належить 100% акцій банку.
Банк надає послуги в 82 відділеннях і 200 консультаційних центрах по всій Україні. Продуктами банку користуються 300 тис. клієнтів. Команда професіоналів банку об'єднує 1,2 тис. осіб.

SOCAR Energy Ukraine - дочірня компанія Державної нафтової компанії Азербайджану, працює в Україні з 2008 року. Мережа АЗС преміум-класу налічує 60 автозаправних комплексів у 11 областях України. У мережі реалізується паливо пiдвищеної якості власної торгової марки Nano. Загальна кількість персоналу - 1,8 тис. осіб. У мережі для мандрівників доступний ряд сервісів: можливість скористатися ноутбуком із доступом в інтернет, відсканувати і роздрукувати документи; розклад авіарейсів і онлайн реєстрація в аеропорти «Бориспіль», «Київ» і «Львів»; розклад поїздів на Львівському залізничному вокзалі.
 

Категорії новин